In deze ingewikkelde tijden vraag ik mij wel eens af of het zin heeft om plannen te maken. Dan denk ik weer aan de uitspraak van een manager. jaren geleden en ga ik aan de slag..

Als je niet weet waar je naar toegaat,
kom je uit waar je misschien niet wilt zijn.

Doelgericht werken kan ik goed. En ik kan ook heel gedetailleerd plannen maken. Maar als ik ook nog mijn gevoel haar werk wil laten doen, dan gaat detail en doelen niet samen. Ik heb een droom nodig, een verlangen.

In 2018 maakte ik kennis met Your Best Year Yet. Dit combineer ik met een agile mindset en mijn Bullet Journal aanpak. Een aantal keren heb ik mensen in workshops hiermee begeleid. Dit jaar deel ik de formulieren met je via deze web-site. 

Wil je meer begeleiding in het proces? Doe je mee met de werksessie op 17 december? Of wil je het hele werkboek met uitleg en een aantal bonus opdrachten ontvangen? Stuur me een berichtje en je ontvangt het in je mail.

9 Jouw Jaaplan Op 1 A 4
PDF – 77,0 KB 84 downloads

Voetnoot

Your Best Year Yet is geschreven door Jinny Ditzler.

Bullet Journal is ontwikkeld door Ryder Carroll.

Ik heb geen aandelen in hun boeken. Verdien geen provisie. Zowel Jinny als Ryder geven aan dat je de aanpak van jezelf mag maken en dat je het zoveel mag delen als je wilt. Bij deze.