Ga naar linkedin voor een overzicht van mijn ervaring.

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, zei mijn moeder als ik me ergens druk over maakte.
"Ja natuurlijk..", dacht ik dan en rolde met mijn ogen. 

Inmiddels heb ik geleerd dat álles wat ik doe of laat invloed heeft. In eerste instantie op mijn directe omgeving. Via mijn omgeving golft het verder. En dat geldt ook voor jou!

Ik zet mensen aan om het podium te pakken. Om te laten zien hoe zij bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie. Ik nodig ze uit de organisatie in te gaan en collega's te betrekken bij innovatie, verbeteren, bewegen. Ik geef ze handvatten voor hun samenwerken, intern en met hun omgeving. Ze ervaren de toegevoegde waarde van hun rol.  Dat álles wat zij doen, bijdraagt aan het succes. Direct of indirect. Groot of klein. 

Mijn ideale wereld draag ik mee in alles wat ik doe. Van dromen over een ideale zorg organisatie en een stralende plek voor Informatie Management tot aandacht voor proces ontwerp en implementatie. Binnenkomend op een concrete vraag en dan met gevoel bouwen. Organiseren vanuit de kern.

Adviseren is mijn vak. Op de grens van business en IT, het vakgebied. Op de golven van wat er 'onder water speelt'. Met tijd en aandacht voor jou.

Kijk rond op mijn web-site voor meer informatie. Kom je niet tegen wat je nodig hebt? Of heb een concrete vraag en wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?   Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.