Workshops

"Wat voor @@ wil je zijn?" is de kern van mijn dienstverlening. Bepalen wat jouw plek is als team/afdeling en als individu (vul op @@ bijvoorbeeld jouw rol in). Wanneer jij goed in je vel zit en jouw plek goed kent, heb je invloed met impact.

Mijn dienstverlening richt zich op de ICT organisatie in de zorg. In de workshops die ik hier aanbied doe ik uitstapjes naar de persoonlijke kern. Van jou, individueel. 

Plek innemen, grenzen kennen, verbinding, veerkracht. Dat zijn woorden die je me vaak hoort gebruiken. Daar passen de workshops bij.

De workshops, die ik in de Dutch Happiness Week 2021 met Nettie Wester van Game Case aanbied, vallen onder de noemer "veerkracht" . Veerkracht is een capaciteit die sterker wordt wanneer je (meer) positieve emoties ervaart. Geluk is daar misschien wel de overtreffende trap van. Of niet.

En daar gaan we naar op zoek. We hopen met een dagelijkse start positieve emoties los te maken, bij jou en bij ons allemaal.

Zien we je in de DutchHappiness Dagstarts? Schrijf je meteen in via een van de links hiernaast of klik hieronder voor meer informatie.