Boek van de maand: Januari 2021

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 12:24

Hallo, je bent net bij het begin begonnen wat indrukwekkend is, want ik begin zelf meestal in het midden en ik lees nooit introducties.

Zo begint het boek van Januari 2021 De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy. Ik werd meteen in het boek gezogen. In de introductie, die ik dus wél lees, leer ik de jongen, de mol, de vos en het paard al een beetje kennen.

Hun avonturen vinden plaats in de lente, mijn favoriete jaargetijde. Bladerend en lezend ga ik met ze mee op avontuur. Alsof ik met ze mee loop. De gesprekken en vragen worden gesteld na een tijd stilte, stel ik me zo voor.

Vorig jaar april kocht ik het. Het was een maand eerder uitgebracht. Mijn boek is uit de derde druk. Dat zegt wel wat over de interesse. Inmiddels is het boek genomineerd voor de titel spiritueel boek van het jaar 2021. (hier vind je de 6 genomineerde boeken)

“de waarheid is dat iedereen maar wat probeert”, zegt het paard. Dat ga ik de resterende dagen van januari doen. Dagelijks voegde ik een tegeltje toe.


Note: ik bespreek boeken die mij beïnvloeden of beïnvloed hebben als mens en als professional. Omdat ik je een kijkje wil geven in mijn boekenkast en de inzichten die ik meebreng.

Ik heb geen belang bij de (verkoop van de) boeken die ik bespreek. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.